LGS 2027 tarihi açıklandı! LGS 2027 ne zaman?
LGS 2027 tarihi açıklandı! LGS 2027 ne zaman?
İçeriği Görüntüle

Vali Hayrettin Çiçek’in öncülüğünde, öğrencilerin daha nitelikli ve eşit imkânlarla eğitim alabilmesi amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen ziyaretlere Başyayla İlçe Millî Eğitim Müdürü Umut Kıymaz ile İl Millî Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Sekman da katıldı.

Okulların İhtiyaçları Yerinde Değerlendirildi

Ziyaret programı kapsamında okul yöneticileriyle görüşen İl Millî Eğitim Müdürü Sadun Kılınç, eğitim faaliyetleri, okulların mevcut durumu ve fiziki ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Ardından sınıfları ziyaret eden Kılınç, öğrencilerle sohbet ederek onların talep ve düşüncelerini dinledi. Öğretmenlerle de bir araya gelen Kılınç, eğitim süreçlerine ilişkin görüş ve önerileri değerlendirdi.

“Her Çocuğumuz Ülkemiz İçin Ayrı Bir Değer”

Her çocuğun ülke geleceği açısından ayrı bir değer taşıdığını vurgulayan İl Müdürü Sadun Kılınç, öğrencileri en iyi şekilde yetiştirmenin ortak sorumluluk olduğunu ifade etti.

Eğitim ortamlarının iyileştirilmesi ve öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim alabilmesi için çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini belirten Kılınç, ziyaretlerini tamamladı.

Kaynak: Haber Merkezi