Karaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından paylaşılan bilgilere göre, Başyayla İlçe Kaymakamı Abdülsamet Kocakaya ile Başyayla İlçe Tarım ve Orman Müdürü Burhan Öksüz, proje kapsamında küçükbaş hayvanlarını teslim alan üretici Mehmet Atasoy’a ait işletmeyi ziyaret etti.
Üreticinin İşletmesinde İnceleme Yapıldı
Gerçekleştirilen ziyarette, Mehmet Atasoy’un küçükbaş hayvancılık işletmesinde incelemelerde bulunuldu. Ziyaret, ilçede hayvancılıkla uğraşan üreticilere yönelik çalışmalar kapsamında gerçekleştirildi.
Üreticiye Bereketli Olsun Mesajı
Karaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, paylaşımında küçükbaş hayvanlarını teslim alarak projeden yararlanan üretici Mehmet Atasoy’a bereketli kazançlar diledi.
“Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var Projesi”, kırsal alanda hayvancılık faaliyetlerinin desteklenmesi ve üreticilerin küçükbaş hayvancılığa yönlendirilmesi açısından önem taşıyor.

Next





