Bugün

Karaman FK takım otobüsüne Iğdır'da çirkin saldırı

Karaman FK şampiyonluk yolunda en önemli maçı oynamak için ığdıra gitti. Fakat Iğdır'da temsilcimiz taşlı saldırı ile karşılandı.

15 Mayıs 2023 - 14:28
TAKİP ETTAKİP ET

Karaman Futbol Külübü Şampiyonluk maçı için bu sabah Iğdır'a hakeket etti. Yaklaşık 1 saat önce ığdır'a inen Karaman FK kafilesine kamp yapacağı otele gitmek için otobüs verilmedi.


Başkan Valiyi Aradı
Havaalanından kalacağı otele geçmek için otobüs verilmeyen temsilcimizin Başkanı Süleyman Han Valiyi arayarak durumu bildirmesinden sonra bir otobüs tahsis edildi. Havaalanında otele transferi sırasında Iğdır Sporlu olduklarını iddia eden bir grubun taşlı ve yumurtalı saldırısına maruz kalan Karaman FK kafilesi, çevik kuvvet ve Polislerin olay yerine gelmesi ile oteline gidebildi.


Maç Tarafsız Sahaya alınmalı
TFF yarın oynanacak bu önemli müsabaka öncesinde Karaman taraftarının Iğdır'a gelmesine izin vermedi. Diğer taraftan taşlanan ve saldırıya uğrayan Karaman FK kafilesinde bulunan Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram sosyal medyadan canlı yayın yaparak olayların vahametini gösterdi. Karaman FK daha sahaya çıkmadan yaşanan bu olaylar sonrasında TFF'ye maçın tarafsız sahada oynanması için başvuruda bulunacak.