Karaman İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Karaman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 2-8 Mart 2026 tarihleri arasında yürütülen çalışmalarda çok sayıda denetim ve operasyon gerçekleştirildi.

Yapılan uygulamalarda 5 bin 858 şahsa GBT sorgulaması yapılırken, çeşitli suçlardan aranan 11 kişi yakalandı. Suça karıştığı tespit edilen 5 kişi ise adli makamlarca tutuklandı.

Trafik denetimlerinde ise 46 sürücüye ehliyetsiz veya yetersiz ehliyetle araç kullanmaktan, 29 sürücüye kamunun huzur ve düzenini bozacak şekilde araç kullanmaktan, 4 sürücüye de alkollü araç kullanmaktan işlem yapıldı. Denetimler kapsamında 91 araç trafikten men edilirken, 11 sürücü belgesine el konuldu.

ÇOK SAYIDA SUÇ UNSURU ELE GEÇİRİLDİ

Gerçekleştirilen operasyonlarda;

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü"nden yapılan açıklamada, vatandaşların huzur ve güvenliği için çalışmaların gece gündüz aralıksız sürdürüleceği vurgulandı.