Yol 6 saat boyunca kapalı olacak

Valilik tarafından yapılan duyuruya göre, “Ermenek-Mut Devlet Yolu Km:0+000-24+600; Km:25+500-46+500 arası ile Ermenek Şehir Geçişi ve Ermenek-Güneyyurt Yolu Km:0+000-6+041 arasının İkmal Yapım İşi” kapsamında çalışmalar sürdürülüyor.

Bu kapsamda 340-05 KK numaralı yolun 34-35. kilometreleri arasında yapılacak patlatma çalışması nedeniyle 21 Eylül 2026 Pazartesi günü saat 10.00 ile 16.00 arasında yolun trafiğe kapalı tutulacağı açıklandı.

Alternatif güzergâh kullanılacak

Ermenek-Mut güzergâhını kullanacak vatandaşların, çalışmalar süresince Ermenek-Bucakkışla-Karaman-Mut istikametini tercih etmeleri gerektiği belirtildi.

Ermenek Belediyesi’nden Harf Devrimi’nin 98. Yıl Dönümü Mesajı
Ermenek Belediyesi’nden Harf Devrimi’nin 98. Yıl Dönümü Mesajı
İçeriği Görüntüle

Karaman Valiliği, sürücülerin ulaşım planlarını belirtilen saatleri dikkate alarak yapmalarını isterken, bölgede herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmalarının önem taşıdığını vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi