Oğlunu kurtarmak için ölüme koşmuş

Konya'nın Karatay ilçesinde tramvayın altında kalan anne hayatını kaybederken, 5 yaşındaki oğlu ağır yaralandı. Feci kazaya ilişkin görüntüler bir caminin güvenlik kamerasına yansıdı.

11 Nisan 2023 - 00:01
TAKİP ETTAKİP ET

M.Ş. ve oğlu İ.Ş. (5), merkez Karatay ilçesi Mevlana Kültür Merkezi yakınlarında yolun karşısına geçmeye çalışırken Adliye-Alaaddin seferini yapan tramvayın altında kalmıştı.Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 20 metre sürüklenen anne kaza yerinde hayatını kaybetmiş, ağır yaralanan 5 yaşındaki oğlu İ.Ş, ise sağlık ekiplerince Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

Tramvay sürücüsü gözaltına alındı
Yaşanan feci kazanın ardından tramvay sürücüsü D.A.A gözaltına alındı.Emniyetteki işlemleri devam eden tramvay sürücünün verdiği ilk ifadede “Tramvay hattında seyir halindeyken önce çocuk daha sonra anne tramvay yoluna atladı” dediği öğrenildi.

Olay anı güvenlik kamerasında
Öte yandan yaşanan feci kaza kameraya anbean yansıdı. Görüntülerde 5 yaşındaki çocuğun yolun karşısına geçmek için koştuğu, annenin de çocuğunu kurtarmak için peşinden gittiği görülüyor. O anlar çevrede bulunan bir caminin güvenlik kamerasına yansıdı.