Gündem

CAFE 155 KARAMANLILARIN HİZMETİNE AÇILDI

Karaman Polisevi Ek Hizmet Tesisi olarak Aktekke Millet Bahçesi’nde hizmet vermeye başlayan Cafe 155, vatandaşları ağırlamaya başladı.

Karaman Valisi Hayrettin Çiçek, yeni hizmete giren tesisi ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyarette İl Emniyet Müdürü Mehmet Turhan’dan tesisin işleyişi, sunulan hizmetler ve faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Çiçek, yapılan çalışmaları yerinde değerlendirdi.

İncelemelerinin ardından Aktekke Millet Bahçesi’nde bulunan vatandaşlarla da bir araya gelen Vali Hayrettin Çiçek, vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi.

Karaman Polisevi Ek Hizmet Tesisi bünyesinde hizmet veren Cafe 155’in, Millet Bahçesi’nde vatandaşlara sosyal yaşam alanı olarak hizmet sunması hedefleniyor.