| Yem Bitkileri Desteği Ödeniyor |
|
|
| Pazartesi, 05 Mayıs 2008 | |
|
Hayvancılığın desteklenmesi kapsamında Yem Bitkileri desteklemelerinin Ziraat Bankası şubelerinden ödenmeye başlandığı bildirildi. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Tarım İl Müdürü Hikmet Doğru;
"Bilindiği gibi ülkemiz hayvancılığının geliştirilmesi ve hayvansal üretimin artırılması amacıyla kaliteli kaba yem açığının kapatılması için yem bitkileri ekilişleri ve sertifikalı yem bitkileri tohumluğu üretiminin teşvik edilmesi hususlarından oluşan "Hayvancılığın Desteklenmesi Hakkında Karar" ile ilgili usul ve esaslar çerçevesinde 2007 yılı Çiftçi Kayıt Sistemi’nde kayıtlı olan çok yıllık ve tek yıllık yem bitkileri üretimi yapan üreticilerimize alan bazlı destekleme yapılması kararlaştırılmıştı. Bu nedenle 01 Ocak–01 Ekim tarihleri arasında başvuran çiftçilerimizin söz konusu desteklemeleri Ziraat Bankası şubelerinde çiftçilerimizin hesaplarına aktarılmış olup, destekleme ödemeleri verilmeye başlanmıştır. İl Genelinde müracaat eden 3.239 çiftçimize toplam 11.106.026,89 YTL desteleme ödemesi yapılacaktır." dedi. Yorumlar (3)
![]() il ayrımcılığı.
Yazan etna46, Mayıs 30, 2008
çifçilerin yem bitkileri ödemelerinde neden il ayrımcılığı yapılıyor oy ise en yüksek oyu bu ilden aldınız 6 milletvekili gönderildi bu milletin vekilleri uyuyun zamanında ali yat yat uyu uyu uyu yat bilirsiniz hepiniz kahramanmaraş il değilmi haritadan silin sayın degerli vekillerim birazcık ta olsun maraşa bakın bakanların memleketlerinin çifçi paraları hemen ödeniyor siz olmasanız onlar nerden bakan olacak biz olmasak siz nerden milletin vekili olacaksınız memleketinize sahip çıkın yakında seçim var vekillerim çifçiye ne diyeceksiniz?selam ve sayğılar.
bızlere yazık
Yazan ferhat, Mayıs 24, 2008
sayın uretıcı kardeslerım bız boyle koyun gıbı olmaya devam etsek sonumuz daha kötü olacak.bu habere tek bır kişi yorum yapmış.demek kı herkes halınden memnun.bınlerce mail bakanlıklara ve akp genel merkezıne gıtsın bakalım hele hukumetın tavrı ne olur.hukumetten memnun olmayanlar lutfen sesınızı yukseltın.hıc bırsey bılmıyorsanız tarım bakanlıgı ve akp genel merkezıne mail atın .bıze yazık oluyor.adıyamandan yazıyorum bız yem bıtkısı 2007 odemesını daha alamadık.
gariban çiftçi Yazan AZİZ BEKTAŞ, Mayıs 08, 2008
çifçinin mevcut durumunu anlatabilmeye kelimeler yetersiz kalır.geçen yıl yem bitkisi ektim.Geçen yıl tek yıllık yem bitkileri için dönüm başına 50 ytl ödendi.Bizde bunu düşünerek yem bitkisi ektik ancak yapılan sürpriz açıklamayla sözkonusu ödeme 30 ytl ye düşürüldü.Allah aşkına biz şimdi ne yapacağız? mazotun ve gübrenin iki misli arttığı şu dönemde bu yapılan zulüm değil mi?
Yorum Yaz
|
| < Önceki | Sonraki > |
|---|




