Akçaşehir Elma Festivaline Hazır Yazdır E-posta
  • Currently 2.9/5 Yıldız.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Begenilme Orani: 2.9/5 (7 Begenilme Ortalamasi)

Çarşamba, 27 Ağustos 2008
Akçaşehir Belediyesi, her yıl geleneksel hale getirdiği Elma Festivalini bu yıl 29 Ağustos Cuma günü düzenliyor.

       Elma üretiminde 50 bin rekoltesi bulunan beldede, üreticinin zor durumda olduğunu söyleyen Akçaşehir Belediye Başkanı Hakkı Karaduman;

       Akçaşehir beldesinde üretilen elmanın tanıtımı için ''Elma Festivali'' düzenliyor.

       Akçaşehir Belediye Başkanı Hakkı Karaduman, beldede yaklaşık 50 bin ton elma üretildiğini fakat çok fazla bilinmediği için üreticinin sıkıntı çektiğini belirtti.


       Karaduman, elmanın ve beldelerinin tanıtımı için çeşitli arayışlar içinde olduklarını ifade etti. Karaman'ın Türkiye'nin elma üretiminde her zaman ilk üçü zorladığını, bunun yanında marka olunamadığı için pazarlamada sıkıntılar çekildiğini dile getiren Karaduman; "29 Ağustos Cuma günü beldemizde elma festivali düzenleyeceğiz. Festivalimize gelen konuklarımıza ve tüm ülkeye basın aracılığıyla Akçaşehir elmasını duyuracağız." dedi.

Yorumlar (2)Add Comment
yok
Yazan HAKKI KARADUMAN , Eylül 24, 2008
KASABAMIZIN ÜRÜNLERİNİ TANITTIĞTNIZ İÇİN SİZ KARAMANHABER ÇALIŞANLARI OLARAK HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDER SAYGILARIMI SUNRAIM
BEKLERİZ
Yazan murat, Ağustos 27, 2008
Festivalimize herkesi bekleriz...

Yorum Yaz
busy
 


 

Yidoy

© 2000-2008 Karamanhaber.Com Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.Sitede yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur.
Tel: (0338) 213 60 50 | Faks: (0338) 213 60 50 Şah Reklam ve İnternet Ajansı