Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/karamanh/public_html/modules/mod_banners/tmpl/default.php on line 9
Reklam

Yaşadığı Şehri Tanımayan Kalmasın

Bu yazı 4401.  defa sizin tarafınızdan okunuyor.

Yaşadığı Şehri Tanımayan KalmasınAyrancı ilçemize bağlı Akpınar, Büyükkoraş, Çat, Pınarkaya ve Yarıkkuyu köylerindeki 50 çocuk, öğretmenlerinin rehberliğinde 23 Nisan Etkinlikleri çerçevesinde Karaman'ı gezdi.

       Geçen yıl ilki düzenlenen ve artık geleneksel hale gelen 'Yaşadığı şehri tanımayan kalmasın' gezisinin ikincisi düzenlendi.

       Karaman müzesinde başlayan gezi programı Karaman Kalesi, Tartan Evi, Tarihi Kilise ve İl Çocuk Kütüphanesinin ziyareti ile devam etti. Öğle yemeğinin ardından sinemada film izleyen ve lunaparkta eğlenceli dakikalar geçiren çocukların heyecanı ve mutluluğu görülmeye değerdi.

       Geziyi organize eden Akpınar İlköğretim Okulu öğretmeni İbrahim Çetin katkılarından dolayı başta Ayrancı kaymakamı Ali Karakaya'ya ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Mamaş'a teşekkür etti.

Yaşadığı Şehri Tanımayan Kalmasın

Yaşadığı Şehri Tanımayan Kalmasın

Yaşadığı Şehri Tanımayan Kalmasın



Bu sayfayı Ekle
| Başka...
MZE_GF