Sene Sonu Sergisi Açıldı

Salı, 23 Haziran 2009 12:00
Yazdır PDF

Ermenek Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü bünyesinde açılan Makina Nakışları, Giyim, İğne Oyası, Tel Kırma, Elde Sökme Nakışı, Kırk Parça, Ahşap Boyama, Ev Aksesuarları kurslarının yıl sonu sergileri açıldı. Belge töreni yapıldı.

 

 

Törene İlçe Kaymakamı Adnan Tezcan, Belediye Başkanı Sn. Necati Akpınar, diğer kurum ve kuruluş amirleri, okul müdürleri, kurs öğretmenleri, kursiyerler ve çok sayıda davetli katıldı. Törende; saygı duruşunun akabinde İstiklal Marşı söylendi. Protokol konuşmalarından sonra, yıl boyunca kurslra devam eden ve başarılı olan kursiyerler belgeleri verildi.

Sergi İlçe Kaymakamı Sn. Adnan Tezcan tarafından açıldı. Sergilenen eserler beğeni ile izlendi.

Seyran Mahallesinde açılan kurslarında Şehit Danış Tunalıgil İ.Ö. Okulunda sergi açılışı İlçe Kaymakamı Adnan Tezcan tarafından yapıldı. Birbirinden güzel el işi eserler izleyenlerin beğenisini kazandı.

Yorum

Ad Soyad *
E-Posta (Yorum Onay İçin Gerekli)
Siteniz
Yorumların sorumluluğu yorumcularına aittir. Hukuki sorun yaşamamanız için, T.C. Kanunlarına ve genel ahlak kurallarına uygun yorum yapmalısınız.
Kaydet