Bu yazı 2686. defa sizin tarafınızdan okunuyor.
Günışığı Derneği Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Nevin Tümene'nin yaptığı açıklamada;
"Bu ay 7.sini düzenleyeceğimiz seminer dizisine Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi BESYO Öğretim Görevlisi Dr. Kemal Kabasakal bizleri "Sağlıklı Yaşam için Spor ve Karaman'da Engelli Olmak" konusunda bilgilendirecek.
Özellikle şu detayları vermek isterim: Zayıflamaktan ziyade sağlıklı bir yaşam sürdürebilmek için spora neden ihtiyacımız olduğunu dinleyeceğiz. Kemik erimesi, romatizma, kireçlenme, menopoz, stres ve pek çok rahatsızlığı giderebilmek, ya da daha rahat geçirebilmek için gerekli tüm detayları öğreneceğiz.
Ayrıca, engelli yaşamak zorunda kalanların yapabilecekleri fiziksel hareketler, ailelerinin nelere dikkat edeceği, konularında da bilgilendirilme yapılacaktır. Tüm Karaman'lıları bu seminerimize davet ediyoruz." dedi.